Opname voor vechtersbaas uit Sassenheim

Sassenheim – Een 34-jarige vechtersbaas uit Sassenheim is door de rechter veroordeeld tot verplichte opname in een kliniek en daarna begeleid wonen. De man moet worden behandeld aan zijn drankprobleem en agressie. Dat meldt het Leidsch Dagblad.

De Sassenheimer kwam in het verleden diverse keren in aanraking met de politie. Op 27 november vorig jaar bedreigde en mishandelde hij een medebewoner uit zijn flatgebouw. Dat leverde de buurman een scheurtje in zijn trommelvlies op. Het slachtoffer is inmiddels verhuisd en heeft aan de rechtbank een contactverbod gevraagd en gekregen.

De woningbouwvereniging heeft aangekondigd tegen de vechtersbaas een uitzettingsprocedure te starten. Zijn kinderen en vriendin dreigen daar de dupe van te worden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here