Parochie zet zich in voor kippenhokken

Noordwijk/Noordwijkerhout/Teylingen – Parochie Sint Maarten zet zich tijdens de vastentijd in voor kippenhokken.

In deze 40 dagen voert de parochie onder de naam 40 days Challenge for Panama actie voor arme boeren in Panama. Inzet is de aanschaf van kippenhokken voor de mensen in Coral del Piedras in Panama. Die moeten het leven van de bewoners verbeteren en ze zelfredzaam maken.

Overal in de parochie Sint Maarten worden activiteiten ondernomen voor het goede doel. Zo worden er in de diverse kerken kookwekkers, wijn en bloemen verkocht voor het goede doel. Op 24 maart van 10.00 – 13.00 uur is er een Fancy Fair in de Maasgaarde in Noordwijkerhout. Tenslotte is er een golfwedstrijd op zaterdag 30 maart. Inschrijven kan op http://www.parochiesintmaarten.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here