Piet Barnhoorn brengt boek over eigen leven uit

Noordwijk – Noordwijker Piet Barnhoorn brengt een boek uit over zijn eigen leven. Het is een autobiografie van Pieter Barnhoorn als avonturier, ondernemer, bestuurder, wereldreiziger, politicus en levenskunstenaar. In het boek getiteld ‘Piet de Spreker’ beschrijft hij belangrijke periodes uit zijn leven. Hij begon bij Albert Heijn, had een carrière bij GTI, een bedrijf met 11.000 werknemers, en was in de periode 2002-2006 wethouder in Noordwijk. Ook beschrijft hij zijn periode als vrijwillig bestuurder in de zorg. Op 22 maart wordt in het Cultuurcafé om 16.30 uur het boek officieel gepresenteerd. Het eerste exemplaar wordt in ontvangst genomen door oud-burgemeester Rijpstra.

1 REACTIE

  1. Fijn voor deze man dat er een boek van hemen over hem verschijnt en dat dit uitgerekend door hem aan de oud burgemeester moet worden uitgereikt. Er zijn een aantal overeenkomsten tussen hem en de oud burgemeester. Wellicht dat een attente lezer van o.a wikkipedia deze weet .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in