Raad van State vraagt advies over bouwplan Hotels van Oranje

Noordwijk – Drie partijen hebben bezwaar aangetekend bij de Raad van State tegen het bestemmingsplan Hotel en Residence Oranje aan de KW Boulevard. De Raad heeft aanvullend advies gevraagd via een ingeschakelde stichting over geluid, grondwater, bezonning en luchtkwaliteit. Ook is er met betrokken partijen gesproken. Het advies en de reactie van B & W worden niet openbaar gemaakt. Wel bekend is dat besluiten technisch aangepast moeten worden wat betreft een geluidsscherm achter villa Roodkapje en een grindlaag onder de parkeergarage. B & W wachten nu de uitspraak van de Raad van State af en verwachten dat de eerder genomen besluiten in stand blijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here