Radio: terrassen, mest en gastbeleving in BoBizzNizz

Bollenstreek – In het Bo-radioprogramma BoBizNizz woensdag aandacht voor terrassen, gastbeleving, Sterkste Schakel en Duurzaamheidsprijs en een mestprobleem.

Het mooie weer van vorige week zorgde voor versnelde terrasbouw en volle terrassen. Aan het begin van zo’n nieuw terrasseizoen is het altijd weer een uitdaging om het personeel op orde te hebben. Niet alleen voldoende mensen voor je gasten, maar juist ook de optimale gastbeleving. Vaak gaat het goed, maar via de verschillende beoordelingssites lees je ook regelmatig negatieve ervaringen. Te gast is Stephan Stokkermans van KHN over optimale gastbeleving, omgang met recensies, maar vooral over zijn visie op hoe je de training, opleiding en gastbeleving aan je personeel kunt bij brengen.

Het is prijzenseizoen, dus is te gast juryvoorzitter Robin Peereboom van de Sterkste Schakel over de aankomende finale. En Hans van Dalen heeft nieuws over de Duurzaamheidsprijs, waarvan de inschrijving binnenkort sluit. Fernand de Willigen heeft een biologisch veeteelt bedrijf en loopt vast in de mestwetgeving. Hij heeft minister Schouten een brief gestuurd met een hulpvraag.
En natuurlijk is ook een van de deskundigen te gast. Henk Griffioen weet alles van mobiliteit. Hij vertelt over duurzame bedrijfsauto’s. Welke mogelijkheden zijn er op dat vlak en hoe is dat voor de ondernemer of zzp-er betaalbaar.  Kortom een bomvol programma, deze week gepresenteerd door Joep Derksen en Esther den Hertog.
BoBizzNizz is er woensdagavond 6 maart om 20:00 uur en te beluisteren via BO-Omroep van de Bollenstreek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in