Samen koken en eten start in Plein28 in Hillegom

Hillegom – Welzijnskompas gaat in samenwerking met Raamwerk starten met een kookactiviteit. In Plein28 aan het Henri Dunantplein wordt in april gestart met “Over de kook”. Raamwerk ondersteunt ongeveer 60 mensen met een licht verstandelijke beperking die zelfstandig wonen in Hillegom. Doel is het vergroten van de zelfredzaamheid en eigen verantwoordelijkheid van de cliënten, waarbij gewoon leven de basis vormt. Bij Over de Kook zijn 20 plaatsen beschikbaar, tien plaatsen voor cliënten van Raamwerk en tien plaatsen voor buurtbewoners. Alle inwoners van Hillegom (jong, oud, met of zonder een beperking) kunnen samen in Plein28 een warme maaltijd nuttigen. Gezamenlijk wordt alles geregeld.

Voor vragen en aanmelden kan er contact opgenomen worden met Johanna Cloo, coördinator buurtgericht werken, 06-453 415 69 of j.cloo@welzijnskompas.nl
Of via Marije Pots, coördinator Plein28, 06 – 406 44 805 of per email: m.pots@welzijnskompas.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here