Stenen voor plantjes en gratis compost

Noordwijk – Inwoners van de gemeente Noordwijk kunnen op zaterdag 30 maart, landelijke compostdag, gratis compost ophalen. Dit als bedankje voor het scheiden van hun afval.

De gemeente combineert de compostdag met Operatie Steenbreek. In ruil voor maximaal 5 stenen ontvang je tussen 9.00 en 13.00 uur een bijvriendelijk bloembollenpakket in de milieustraat Noordwijkerhout en bij De Duinpan in De Zilk. Op de gemeentewerf in Katwijk krijg je van 9.00 – 14.00 uur een plantje. Op deze locaties kan ook de gratis compost worden opgehaald. Neem een legitimatiebewijs en/of milieupas (locatie Katwijk) mee. Op=op.

Met de actie “Operatie Steenbreek” wil de gemeente tuinen met minder steenoppervlak en meer planten stimuleren. Dat is goed voor dier en mens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in