Uitzendbureau wil betere omstandigheden om arbeidsmigranten te behouden

De Flower Science bijeenkomst.

Bollenstreek – Tijdens een Flower Science bijeenkomst bij NWH Jobs in Noordwijkerhout donderdag heeft eigenaar Dennis van Wieringen gepleit voor betere huisvesting voor arbeidsmigranten. Hij is al twee jaar in gesprek met de gemeente over grote woonlocaties. Betere woonomstandigheden zijn nodig om de arbeidsmigranten te behouden voor de bloembollensector. Veel bedrijven zitten te springen om personeel en ook andere sectoren richten zich op arbeidsmigranten. Van Wieringen pleitte ook voor een prettige werkomgeving en betere beloningen. Mogelijk zijn zij-instromers, mensen die in een andere sector gaan werken, een mogelijkheid voor de bloembollensector. Er zijn organisaties die hiervoor speciale cursussen opzetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here