VOT: Ondernemersfonds diende een klein clubje

Teylingen – Het bestuur van het Ondernemersfonds Teylingen heeft niet het breder belang gediend van ondernemend Teylingen, maar slechts een klein clubje. Dat schrijven de Vrije Ondernemers Teylingen (VOT). Zij schrijven dat in een overleg in november is afgesproken het fonds op slot te doen en niets meer te financieren. Dat kon niet direct, maar per 1 december. Volgens VOT werden in twee weken tijd veel aanvragen gedaan door een kleine groep voorstanders van het fonds. VOT gaat er vanuit dat het geld beschikbaar op het moment van het overleg terug gestort wordt anders volgen er mogelijk juridische stappen. Het bestuur van het Ondernemersfonds reageert niet op de kritiek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here