Vragen over vertraging Elsgeest

Teylingen – De Teylinger CDA-fractie heeft vragen gesteld over de vertraging van de herinrichting van sport- en recreatiepark Elsgeest in Voorhout. Dat komt doordat diverse extra onderzoeken moeten worden gedaan. Daarnaast heeft de provincie het voorontwerp van de plannen afgekeurd.

Het CDA wil weten hoe dit heeft kunnen gebeuren terwijl wethouder Bas Brekelmans eerder nog aangaf geen problemen van de kant van Gedeputeerde Staten te verwachten. De partij vindt het onbegrijpelijk dat anderhalf jaar na de besluitvorming in de raad er nog steeds geen schop de grond in is gegaan.

Ook vraagt het CDA waarom nu pas onderzoek wordt gedaan naar vleermuizen en hoe het komt dat niet eerder is gekeken naar licht- en geluidsoverlast voor omwonenden. Tenslotte willen ze weten of deze missers nog financiƫle gevolgen hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here