Warmond doet veel bij NL doet

Foto's Rose Marie Keijzer

Warmond – In het kader van NL Doet, zette Warmond zaterdag zijn beste beentje voor met flink wat officiële projecten en een informele actie.

Er werd een schip geschilderd en een schooltuin opgeknapt. Op Koudenhoorn verschenen wilgentenen schermen. Een informatiebord kreeg een opknapbeurt en er werden zaadbommen gemaakt. De informele actie bestond uit het ruimen van zwerfafval. NL Doet, het IVN, het Natuur Ontdekking Centrum, de gemeente Teylingen en het Platform Hondenvrienden werkten samen om dit alles te realiseren.

Het Natuur Ontdekking Centrum hield deze zaterdag ook de officiële opening van het seizoen. Daardoor konden de harde werkers genieten van een aantal extraatjes. Zo kon men origami-kraanvogels bouwen en zich door een aantal imkers laten informeren over van alles en nog wat rond de bij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in