Zorgboerderij Raamwerk ontvangt cheque van Jansen’s Overseas

Noordwijkerhout – Het Lentefeest bij Jansen’s Overseas heeft zaterdag een cheque van 5246 euro opgeleverd voor zorgboerderij de Hafakker van Raamwerk. Tijdens het Lentefeest verkocht het bedrijf onder meer bloembollen op pot en verse tulpen. Appeltje-eitje, de boerderijwinkel van Zorgboerderij de Hafakker was ook present tijdens het Lentefeest aan de Schippersvaartweg. Zij hadden een kraam vol met zelfgemaakte cadeautjes en verse producten. Verder was er een dierenknuffelhoek, een luchtkussen en een goochelaar. Het gedoneerde bedrag gaat de Zorgboerderij gebruiken voor de aanschaf van een nieuwe ponykar, zodat cliĆ«nten weer volop kunnen genieten van een ritje door de Bollenstreek!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here