Agenten gratis naar de film in De Muze

Noordwijk – Medewerkers van de Nationale Politie krijgen op vertoon van hun politie-identificatie in De Muze Noordwijk het tweede kaartje voor de Baantjer-film gratis. De nieuwe film, die vanaf 18 april in De Muze te zien is, speelt zich af in de jaren tachtig. De jonge De Cock wordt gespeeld door Waldemar Torenstra. Zijn partner in die periode wordt gespeeld door Tygo Gernandt. Zij moeten proberen een aanslag tijdens de kroning van prinses Beatrix zien te voorkomen. De Cock werd een halve eeuw geleden verzonnen door de inmiddels overleden rechercheur en schrijver Appie Baantjer. Er verschenen zeventig boeken over De Cock, waarvan in totaal meer dan 7 miljoen exemplaren werden verkocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here