Appartementen-angel uit plan voor de Nes

Het plan gezien vanaf de Duinweg.

Noordwijk – Een zeer discutabel onderdeel van een plan voor nieuwbouw in de Nes tussen de Van Panhuysstraat en het voetpad tussen Duinpark en Grashoek is er uit gehaald. Dat gebeurde dinsdag tijdens de raadsvergadering. Omwonenden protesteerden tegen de bebouwing met appartementengebouwen op het terrein waar nu nog een bowling en rollygolf zijn gevestigd. Op initiatief van de VVD is dit onderdeel er uit gehaald en moet er eerst met omwonenden worden gesproken. Dat is nog niet eerder gebeurd. De omwonenden steunen wel de overige invulling met villa’s en een park. Het gaat nog om een beeldkwaliteitsplan met als insteek: wat kan er komen, de fase van verandering van bestemmingsplan is nog niet aan de orde..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here