Appartementen-angel uit plan voor de Nes

Het plan gezien vanaf de Duinweg.

Noordwijk – Een zeer discutabel onderdeel van een plan voor nieuwbouw in de Nes tussen de Van Panhuysstraat en het voetpad tussen Duinpark en Grashoek is er uit gehaald. Dat gebeurde dinsdag tijdens de raadsvergadering. Omwonenden protesteerden tegen de bebouwing met appartementengebouwen op het terrein waar nu nog een bowling en rollygolf zijn gevestigd. Op initiatief van de VVD is dit onderdeel er uit gehaald en moet er eerst met omwonenden worden gesproken. Dat is nog niet eerder gebeurd. De omwonenden steunen wel de overige invulling met villa’s en een park. Het gaat nog om een beeldkwaliteitsplan met als insteek: wat kan er komen, de fase van verandering van bestemmingsplan is nog niet aan de orde..

1 REACTIE

  1. Tuurlijk, met villa’s is niks mis. Je wilt daarentegen natuurlijk niet in de buurt wonen van mensen die maar een flatje hebben.

    Ik kan nu al gokken hoe dit verder gaat. Deze appartementen zijn uit het plan gehaald, de villa’s worden gebouwd, en over een paar jaar staat er nog steeds niks. Of nog een paar villa’s uiteraard. Gelukkig zijn er heel veel Noordwijkers op zoek naar een villa, daar ontbrak het nog aan. Sociale huur of normale middenhuur op de vrije sector, daarvan zijn er natuurlijk al meer dan genoeg… Oh, wacht…

    Lekker bezig gemeente Noordwijk & VVD!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in