B-orkest Crescendo viert verjaardag met concert

Noordwijk – Het B-orkest van Crescendo bestaat 25 jaar. Dat werd zaterdagavond gevierd met een jubileumconcert in de Muze. Ook het A-orkest was daarbij aanwezig.

Het B-orkest is onder leiding van Ad Baljeu uitgegroeid tot een volwaardig harmonieorkest. Maar liefst 70 muzikanten speelden muziekstukken vanaf de beginperiode van het B-orkest in 1994 tot heden. Na aparte optredens van het A- en het B-orkest werd afgesloten met een gezamenlijk optreden.

Jubilarissen Ton Dekker, Manon Tissing, Marja van Schooten, Janneke van Oevelen en Teus Cramer werden in het zonnetje gezet vanwege hun respectievelijk 12 ½ , 40, 50 en maar liefst 65-jarig lidmaatschap. Ad Baljeu werd geroemd voor zijn inzet voor het B-orkest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in