Bouw op plek bowling en rolly golf stuit op bezwaren

Het verkavelingsplan in het plan van de gemeente.

Noordwijk – De bouw van villa’s en appartementen op de plek van de rollygolf, bowling en omgeving aan de Duinweg stuit op bezwaren. Dat bleek dinsdag tijdens een ronde-tafelbijeenkomst van de gemeente in Noordwijkerhout. Bewoners hadden klachten over de communicatie over het plan. Verder hechten ze grote waarde aan openheid in het middengebied. Ze hebben vooral met het appartementengebouw van drie lagen een probleem. Een van de bewoners wees op een eerder plan uit 2004 waarin sprake was van een landschapspark. Wethouder De Jong liet weten dat tijden veranderen en ook wensen en inzichten van grondeigenaren. Op 16 april buigt de gemeenteraad zich over het plan.

6 REACTIES

  1. Wensen en inzichten van eigenaren zijn naar mijn mening nooit veranderd=bouwen, wel die van een deel van de gemeenteraad, die besluiten uit het verleden, (groene long) gewoon van tafel vegen!!

    • Het is een project ontwikkelaar met eurotekens in zijn ogen die maakt misbruik van de mogelijkheden die de gemeenteraad bied door een gebrek van kennis uit het verleden.

  2. Ruimte voor vrij bewegen en spelen voor de Noordwijkse kinderen. #speeltuin #groen #bewegen #alawaterspeeltuin Noordwijkerhout

  3. Beste Jaap
    Het zou een groene strook blijven, vanaf de bowling tot en met de Northgodreef, dus er zou helemaal niet worden gebouwd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here