Bouw op plek bowling en rolly golf stuit op bezwaren

Het verkavelingsplan in het plan van de gemeente.

Noordwijk – De bouw van villa’s en appartementen op de plek van de rollygolf, bowling en omgeving aan de Duinweg stuit op bezwaren. Dat bleek dinsdag tijdens een ronde-tafelbijeenkomst van de gemeente in Noordwijkerhout. Bewoners hadden klachten over de communicatie over het plan. Verder hechten ze grote waarde aan openheid in het middengebied. Ze hebben vooral met het appartementengebouw van drie lagen een probleem. Een van de bewoners wees op een eerder plan uit 2004 waarin sprake was van een landschapspark. Wethouder De Jong liet weten dat tijden veranderen en ook wensen en inzichten van grondeigenaren. Op 16 april buigt de gemeenteraad zich over het plan.

8 REACTIES

 1. Wensen en inzichten van eigenaren zijn naar mijn mening nooit veranderd=bouwen, wel die van een deel van de gemeenteraad, die besluiten uit het verleden, (groene long) gewoon van tafel vegen!!

  • Het is een project ontwikkelaar met eurotekens in zijn ogen die maakt misbruik van de mogelijkheden die de gemeenteraad bied door een gebrek van kennis uit het verleden.

   • als het hier dan echt enkel om geld gaat, denk ik dat er meer te verdienen valt voor hun , als ze de bowling verhuren, en omdat ze niet de bowling met de grond gelijk maken en vervolgens de flats gaan bouwen(als dit er doorheen komt ivm redelijke bezwaren tegen het bouwen van deze flats) bespaar je aardig wat stikstof, en kun je op een andere locatie (sociale) flats bouwen(extra inkomsten).

    Zo is de projectontwikkelaar blij met meer inkomsten/verdiensten,
    zijn de bewoners van de Duinweg blij met geen flats die het zicht wegnemen, en komt er een locatie waar echt iedereen plezier van heeft .

 2. Ruimte voor vrij bewegen en spelen voor de Noordwijkse kinderen. #speeltuin #groen #bewegen #alawaterspeeltuin Noordwijkerhout

 3. Beste Jaap
  Het zou een groene strook blijven, vanaf de bowling tot en met de Northgodreef, dus er zou helemaal niet worden gebouwd

 4. Er is een groep ondernemers die de bowling nieuw leven willen inblazen en er een ontmoetingscentrum voor jong en oud van willen maken .

  Ik zou ze graag helpen , is er uberhaupt nog een kans dat op deze locatie de horeca wordt hervat, en er iets van gemaakt kan worden als doel iets unieks toe te voegen voor Noordwijk ( iedereen uiteraard welkom ) , zodat het een ontmoetingsplek wordt waar men het gehele jaar terecht kan voor recreatie, vermaak, plezier voor jong en oud, echt iets wat Noordwijk flink kan opfleuren en leuk voor kinderen, gezinnen, jongeren, ouderen, zakelijk en particulier .

  Afin, is er iemand die weet waar deze ondernemers zich kunnen melden, of is het definitief en wordt er gebouwd ?

  Als hier nou niet gebouwd wordt, besparen we wat stikstof en kan er ergens anders in Noordwijk gebouwd worden , 2 vliegen in 1 klap , mooi toch 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in