Bronzen medaille voor sportkantine Waterkanten

Foto Wesley Schreurs

Lisse – Sportcentrum de Waterkanten heeft de bronzen medaille behaald bij TEAM FIT. Nikkie Ramsteijn van de organisatie die gezond eten in sport- en schoolkantines promoot overhandigde woensdag de medaille aan Erik Rijnbeek van de Waterkanten.

De Waterkanten is al enige tijd bezig met bewuste voeding. Ze vinden dat dat niet mag ontbreken in een sportcentrum. Daarvoor zochten ze samenwerking met TEAM FIT. Op grond van hun adviezen heeft de Waterkanten het assortiment aangepast naar gezondere voeding en drankjes.

De Waterkanten gaat zich nu inzetten voor zilver. TEAM FIT richtte zich aanvankelijk op de voeding in schoolkantines. De Waterkanten is de zevende sportaccommodatie die een medaille heeft verdiend voor bewuster eten en drinken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in