Dubbel feest NOVO

Noordwijk – Een prachtige dag voor volleyballend Noordwijk afgelopen zaterdag. Het lustrum van 45 jaar werd gevierd en het tweede team mocht het kampioenschap vieren. Dit werd gevierd met de hele vereniging en oud-leden en vrienden van NOVO.

Met een complete thuisspeeldag was Sportpark Duinwetering weer goed gevuld met volleyballers. Heren 2 won twee wedstrijden voor het einde van het seizoen in een spannende vijfsetter tegen Leython heren 4. Het hele seizoen liepen de heren van Marco Krijger al voor op de anders teams, alleen moest het team de goede lijn doorzetten om het kampioenschap veilig te stellen. Het lustrumfeest ’s avonds werd daarbij gebruikt om het kampioenschap te vieren. Direct na de wedstrijd van het eerste team werd op Sportpark Duinwetering gebruik gemaakt van een heerlijk Chinees buffet en konden oude verhalen opgehaald worden. Onder andere met een grote foto reeks van oude foto’s en krantenknipsels van de wedstrijden, maar ook de Starbalm Strandlopen, het Noordwijkse Beachvolleybaltoernooi en de Avondvierdaagse. Het aansluitende feest werd compleet gemaakt door de geweldige coverband Eve and the Northern Lights.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in