Geslaagde pubquiz Mariënhaven door Rotaract

Warmond – Rotaract Bollenstreek heeft vorige week een ouderwetse pubquiz georganiseerd op de GRZ afdeling van Mariënhaven in Warmond. Het was een zeer geslaagde avond waarbij ieders kennis op de proef werd gesteld op het gebied van geschiedenis, kunst, muziek, aardrijkskunde en algemene kennis. Het was spannend en uiteindelijk deelden twee teams de 2e plaats en twee teams de 1e plaats. De winnende teams werden beloond met smakelijke cadeaus. Rotaract Bollenstreek is een enthousiaste groep jongeren die gezamenlijk iets wil betekenen voor de samenleving. Door middel van het organiseren van leuke projecten en evenementen steken zij de handen uit de mouwen om lokale organisaties te steunen.

Ben of ken jij iemand die graag zou willen deelnemen aan de Rotaract en ben je tussen de 18 en 30 jaar oud? Op 12 april organiseert Rotaract Bollenstreek een recruitment borrel om geïnteresseerde kennis te laten maken met deze enthousiaste club. Voor meer informatie kijk op de facebookpagina van Rotaract Bollenstreek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in