Inzamelsysteem afval blijft onduidelijk

Teylingen – Het is nog steeds niet duidelijk wel inzamelsysteem voor afval voortaan zal worden gehanteerd in de gemeente Teylingen.

De leden van de raadscommissie DEB gaven woensdag tijdens een vergadering aan welke wensen zij hebben met betrekking tot de invoering van een nieuw inzamelsysteem voor afval. Het bleek echter dat de meningen hierover ver uiteen lopen. Na een eerste discussieronde was de verwachting dat wethouder Rob ten Boden zou reageren op hetgeen door de commissieleden naar voren was gebracht, maar tot hun verbazing liet hij weten dat hij niet tijdens de vergadering zou antwoorden. In plaats daarvan zal hij de leden een schriftelijke reactie doen toekomen. Daardoor is nog steeds niet duidelijk welke kant het opgaat met de afvalinzameling.

Eerder is afgesproken dat er voor de zomer duidelijkheid zou zijn over de wijze van inzameling van afval in Teylingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in