ISD Bollenstreek houdt klanttevredenheidsonderzoek

Bollenstreek – De ISD Bollenstreek laat een tevredenheidsonderzoek uitvoeren. Onderzocht wordt hoe tevreden klanten van de ISD zijn over het contact met de ISD en de manier waarop de ISD de uitkeringen en voorzieningen regelt. Het onderzoek start medio april.

De ISD regelt voor alle inwoners van de gemeenten Hillegom, Lisse, Noordwijk en Teylingen (bijstands)uitkeringen, schulddienstverlening en Wmo voorzieningen. Circa 2500 klanten zijn voor dit onderzoek willekeurig geselecteerd. Zij krijgen een brief met vragenlijst thuisgestuurd. Deelname is vrijwillig en de antwoorden worden anoniem behandeld.

De uitkomsten van het onderzoek worden eind juni verwacht. Met deze uitkomsten wil de ISD haar dienstverlening verder verbeteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in