Magazine Hotel Flora over helden en hufters in Hillegom gepresenteerd

Hillegom – De derde aflevering van het magazine Hotel Flora van het Rien van Nunen Genootschap is verschenen. Een dikke bundel vol verhalen en gedichten over Hillegom en Hillegommers, geschreven door journalisten die in het bollendorp zijn opgegroeid. In 2010 werd het Rien van Nunen Genootschap opgericht, vernoemd naar de acteur die de burgemeester in Swiebertje speelde. Het nieuwe magazine werd zondag 31 maart gepresenteerd tijdens een talkshow onder leiding van Frénk van der Linden en Frenk der Nederlanden. Zij voelden diverse bekende Hillegommers aan de tand. In het magazine staan onder meer interviews met Marc Witteman en Jan Six X en verhalen over Rien van Nunen, Bart de Graaff en wielrenner Arie van Wetten.

Het 132 pagina’s tellende magazine kost € 14,95 en is te koop bij The Readshop en Villa Flora in Hillegom en bij Boekhandel Grimbergen in Lisse. Ook de afleveringen 1 (2012) en 2 (2016) zijn nog leverbaar.

Bestellen kan ook via rienvannunengenootschap.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in