Nieuw opgerichte stichting voor begeleiding evenementen ATC heeft het druk

Bollenstreek – Eén jaar geleden is Stichting All Traffic Care (ATC) opgericht. Stichting ATC ontzorgt heel veel verenigingen en stichtingen in de Bollenstreek die evenementen organiseren zoals optochten, braderieën en markten. Een jaar na oprichting is de stichting gegroeid en geprofessionaliseerd. Inmiddels zijn er ruim 45 enthousiaste vrijwilligers  en weten steeds meer organisaties de stichting te vinden. Het aantal evenementen is gegroeid van 31 in 2018 naar 60 evenementen in de planning voor dit jaar. ATC biedt zowel betaalde banen als betaald vrijwilligerswerk in de Bollenstreek zoals stewards en verkeersregelaars.
Voor het corso zoeken ze nog verkeersregelaars. Aanmelden kan via[email protected].

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in