Nieuwe uitgave over historie Noordwijk Binnen

Oud-wethouder van cultuur Marie José Fles ontving het eerste boekje uit handen van de schrijvers

Noordwijk – Er is een nieuwe uitgave over de historie van Noordwijk Binnen. Schrijvers zijn Harrie Salman en Hein Verkade.

Begonnen als een boekje voor de Historische Rondwandelingen, werd het uiteindelijk een uitgave voor iedere geïnteresseerde Noordwijker en alle gasten, die Noordwijk bezoeken. Dit keer dus geen lijvig boekwerk, maar een handzaam en gemakkelijk leesbaar boekje over de ontstaansgeschiedenis van Noordwijk. Het is voorzien van kaarten uit de verschillende eeuwen en veel foto’s. Naast een historisch overzicht, met aandacht voor agrarische activiteiten en economische bedrijvigheid  is er ook iets te lezen over de onderwijsinstituten. En uiteraard ontbreekt Jeroen niet.

Het boekje is verkrijgbaar bij de VVV , in de boekhandel en bij de grote hotels. De leden van De Oude Dorpskern krijgen een exemplaar gratis thuisbezorgd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in