Pleidooi voor verharding Tweede Elsgeesterweg

Foto Google Streetview

Voorhout – Leden van de aan de Tweede Elsgeesterweg in Voorhout gelegen volkstuinvereniging Elsgeest en ruitervereniging De Voorruiters willen dat de weg van een verharding wordt voorzien. Zij worden daarin gesteund door de fractie van de ChristenUnie in de gemeenteraad.

De Tweede Elsgeesterweg is een eeuwenoude weg die nu bestaat uit gestort puin. De gebruikers van de weg ondervinden veel hinder van de staat waarin de weg verkeert en willen dat er een betere verharding komt. Nu worden gaten in de weg gevuld met puin, maar dat is vaak een tijdelijke oplossing. Een betere verharding van de weg zou echter vele tonnen gaan kosten, zo is de verwachting van de gemeente.

Wethouder Rob ten Boden heeft nu aangekondigd dat de gemeente gaat kijken naar het gebruik van de weg en naar de kosten die gemoeid zijn met een andere verharding. Hij wil echter beslist voorkomen dat de Tweede Elsgeesterweg ook gebruikt gaat worden als ontsluitingsweg vanaf de Haarlemmertrekvaart (N444) voor de achtergelegen woonwijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in