Raadscommissie gaat over mortuarium praten

Warmond – De Teylingse raadscommissie Ruimte gaat in juli praten over de mogelijke bouw van een mortuarium in Warmond.

Wethouder Bas Brekelmans wil een keuzenotitie maken met drie mogelijkheden voor het nu braakliggende terrein waar voorheen basisschool De Waaier stond. De raadscommissie heeft dan de keuze uit het bouwen van een mortuarium met een beperkter aantal woningen, alleen maar woningen, of de bouw van alleen een mortuarium met openbare ruimte voor onder andere parkeren.

Een initiatiefgroep wil in Warmond een nieuw mortuarium realiseren, nadat het mortuarium in het voormalige woonzorgcentrum Mariëngaerde is opgeheven. De bouw is gepland achter de rooms-katholieke Matthiaskerk, maar enkele inwoners van Warmond hebben al aan de bel getrokken omdat zij op de gehele betreffende Waaier-locatie alleen maar woningen willen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in