Twee nieuwe aanwinsten in Park Rusthoff

Femke met de twee lammetjes (Foto Saskia van der Sommen)

Sassenheim – Twee nieuwe aanwinsten zijn er op de kinderboerderij van Park Rusthoff. Twee lammetjes, die zijn geschonken door de Sassenheimse studente diergeneeskunde Femke Verdoes (20). Zij hielp zelf een van de lammetjes ter wereld.

Verdoes deed voor haar studie praktijkervaring op bij een boerenbedrijf en hielp daar bij de bevalling van een schaap. Ze bracht lammetje Simba gezond ter wereld. Om het industriële lot van “haar” Simba een mooie wending te geven besloot ze het diertje te adopteren, samen met een ander lam.

Voor de twee dieren is een nieuw thuis gevonden op de kinderboerderij van Park Rusthoff. Tot Pasen moeten de ooitjes nog in quarantaine blijven, waar ze groeien als kool. Grote kans dus op een knuffelmomentje binnenkort met de lammetjes in Park Rusthoff.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in