Volleyballers NOVO sluiten goed seizoen af met verlies

Foto: persdienst NOVO

Noordwijk – De heren van NOVO 1 verloren de laatste wedstrijd van het seizoen met 3-2 van Protos, ze waren echter al verzekerd van behoud van een plaats in de 3e divisie en hadden geen uitzicht op promotie. Enkel de 3e positie kon het nog behaald worden en de studenten van Protos kon ze daar aan helpen met een schuin oog naar Katwijk waar de kampioen RVV tegen de huidige nummer 3 Shot moest aantreden.

In Utrecht kwam NOVO de eerste deceptie tegen, ze mochten niet op het hoofdveld aantreden. Waar ze jaren daarvoor tegen het eerste team van Protos streed, stroomt het eerste team daar door naar de 1e divisie en speelt heren 2 daar op het tweede veld. Rieneke Wielenga startte met Niels Jansen, Niels Botman, John Klinkenberg, Dennis Glasbergen, Patrick Bunt, Gijs Paulidese en Gijs Brasjen. De basis had de grootste moeite met de lastige services van de heren van Protos en kwam heel snel op een grote achterstand. In de eerste set had het team een opleving, maar de set ging verloren en over de 2e set hoeven we niet te schrijven. Met inzet van Tim Oortwijn en Tom van der Meer kwam NOVO weer in opleving. De opvolgende 2 sets overmanden de Noordwijkers de jonge studenten. De vermakelijke wedstrijd verdiende de 5e set, waar NOVO aan het kortste strookje trok. Met het 3-2 verlies waren 2 punten binnen die voldeden om te eindigen op de 3e positie van de derde divisie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in