Voorzitter Ondernemersfonds Noordwijk treedt af

Noordwijk – Alice Saat treedt af als voorzitter van het Ondernemersfonds Noordwijk. Het huidige bestuur zal haar taken tijdelijk waarnemen en beraadt zich over nadere invulling. Als uitleg zegt Saat dat Noordwijk zonder ondernemersfonds een enorme gemiste kans is. Als een goed werkend fonds niet serieus genomen wordt en zij er als vrijwilliger een dagtaak aan had om het fonds te managen, dat ze niet anders kan besluiten om haar functie neer te leggen en haar energie en tijd weer volledig te richten op haar eigen bedrijfsactiviteiten te richten. De gemeenteraad van Noordwijk besloot recent om pas door te gaan met het fonds als uit een enquête blijkt dat 2/3 van de ondernemers voor is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in