Hillegommers voltooien avondvierdaagse

Foto's Rose Marie Keijzer

Hillegom – Zo’n 1.000 Hillegomse basisscholieren, ouders en andere belangstellenden liepen afgelopen week de avondvierdaagse. Vier avonden lang liepen de deelnemers steeds een een nieuwe route door hun dorp en de omgeving.

Er kon worden gekozen uit vier afstanden van 3 – 15 kilometer. Vrijdag werden de wandelaars na hun laatste etappe ingehaald. Voor de 73-jarige Bas Warmerdam was het een bijzondere editie: hij liep voor de vijftigse keer mee.

Harry en Sylvia de Haan stoppen na 18 jaar met de organisatie van het wandelevenement in Hillegom. Particulieren, clubs of verenigingen die de organisatie wil overnemen kan contact opnemen met Sylvia de Haan, [email protected] Filmpjes van de avondvierdaagse 2019 staan op https://www.hillegomonline.nl/2019/05/22/avondvierdaagse-journaal-2019/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in