11C Ideas uit Lisse wint prijs beste promotionele product

Eigenaar Barry van Eeden blij met prijs.

Lisse – Het bedrijf 11C Ideas uit Lisse heeft op de vakbeurs PromZ.live in Amsterdam de prijs voor beste promotionele product gewonnen. PromZ.live is een beurs voor wannahaves en musthaves for marketing. De prijs is te danken aan de beoordeling van bezoekers van de beurs en de beoordeling van een vakjury. In de categorie Kantoorartikelen koos de vakjury voor de Light Up Koffiebeker van 11C Ideas uit Lisse. Dat is een dubbelwandige mok met 304 RVS aan de binnenzijde en ABS kunststof aan de buitenkant. Als de mok met ingegraveerd logo wordt opgepakt, gaat het logo licht geven. Oprichter en eigenaar van 11C Ideas, Barry van Eeden, was zeer verguld met het binnen halen van deze Award.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in