Aanhouder Wim van Haaster ziet alternatieve oplossing wateroverlast toch beoordeeld

De Parallel Boulevard (Foto: Thijs Oorschot)

Noordwijk – Met eigen ogen heeft CDA-raadslid Wim van Haaster kelders op Noordwijk aan Zee gecontroleerd en gezien dat ze droog zijn. Daarom diende hij dinsdag tijdens de raadsvergadering een motie in om niet 8 meter diep te gaan graven en daar drainage aan te leggen, maar twee pompen onder nieuwe parkeergarages onder het Hotel van Oranje en aan de Maarten Kruytstraat. De oplossing van Van Haaster is goedkoper en geeft minder overlast bij de uitvoering. Wethouder De Jong wees er op dat na veel onderzoek nu door het Hoogheemraadschap van Rijnland gekozen is voor de technische oplossing van de diepe drainage. Het idee van Van Haaster wordt nu toch voorgelegd aan Rijnland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in