B & W Teylingen respecteren beslissing Brekelmans

Teylingen – Burgemeester en wethouders van Teylingen respecteren en begrijpen de keuze van Bas Brekelmans om te stoppen. Brekelmans en zijn vriendin Suzanne verwachten een tweede kind en Brekelmans wil werk en privé beter kunnen combineren. Het college van B & W meldt hem te gaan missen. Zijn bestuurlijk talent en ervaring hebben Teylingen volgens B & W veel gebracht. Als voorbeelden noemt het college het parkeerdek bij station Sassenheim, de hele voorbereiding van de Noordelijke Randweg, de wijk Hooghkamer en de prestatieafspraken over de woningmarkt waardoor veel sociale woningbouwprojecten gerealiseerd zijn. Zijn aandacht voor regionale samenwerking leidde tot de Economische Agenda Duin- en Bollenstreek en goede regionale contacten, aldus B & W.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in