Bloemencorso werkt aan nieuwe toekomst

Bollenstreek – Het bloemencorso wil klaar zijn voor de toekomst met nieuw publiek. Het corso meer toekomstproof maken is een van de projecten van de Economic Board, een organisatie opgericht door de gemeentes. Zo is er dit jaar een samenwerking ontstaan tussen de besturen en vrijwilligers van het Bloemencorso van de Bollenstreek en de Flower Parade (voorheen Rijnsburgs Bloemencorso). Samen werd gekeken naar nieuwe kansen, professionalisering van de organisaties en nieuwe verdienmodellen. Dit gebeurde door rondetafelgesprekken te houden met andere grote evenementenorganisaties zoals de Nijmeegse Vierdaagse, de Amstel Gold Race en Bevrijdingspop. Binnenkort staat het laatste rondetafelgesprek op de planning: een masterclass met Jan Slagter van Omroep Max om de beleving van de kijker te helpen verbeteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in