Blu Beach omgedoopt tot Nomade Beach House

Noordwijk – Nomade Beach House is de nieuwe naam van strandpaviljoen Blu Beach aan strandafrit 12. Het paviljoen heeft een nieuwe uitstraling gekregen en een nieuw menu gebaseerd op het Midden-Oosten en de Méditerranée. Nomaden leiden een zwervend bestaan, maar zodra zij zich ergens vestigen, gebruiken ze hun ervaringen vanuit hun reizen. Zoals bijvoorbeeld de Bedoeïen uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika, een bijzonder gastvrij volk waar de wensen van de gast altijd voor hun eigen wensen gaan. Dat zijn ook de uitgangspunten voor Nomade Beach House. Het interieur is een knipoog naar het Midden-Oosten en Azië, de menukaart heeft invloeden vanuit de rijke keuken van het Midden-Oosten én het Middellandse zeegebied. Voor de realisatie van dit nieuwe concept werkte eigenaar Sjoerd Hoogervorst samen met Van Egmond Architecten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in