Burgemeester bezoekt Dierenhoeve

Noordwijkerhout – Burgemeester Jon Hermans heeft donderdag een kennismakingsbezoek gebracht aan De Dierenhoeve.

Zij werd door de medewerkers van de zorg-en kinderboerderij rondgeleid langs de dieren en de tuin en sprak met medewerkers, cliënten en stagiaires. Hermans nam ook een kijkje in de Engelse Tuin, het gebied waar te zijner tijd de nieuwe boerderij wordt gevestigd.

De burgemeester was onder de indruk van alle activiteiten. Zoals iedere zaterdag kinderen die op de boerderij onder deskundige begeleiding werken, stagiaires vanuit diverse opleidingen, leer-werk trajecten voor statushouders en cliënten, dagbesteding voor mensen met psychiatrische problematiek en natuurlijk de uitgebreide recreatiemogelijkheden voor de bezoekers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in