Buurt opgelucht na dregactie, vermist jongetje blijkt ongedeerd

Noordwijk – Agenten die elkaar een hand geven, brandweermannen met een brede lach. De opluchting was vrijdag groot toen een vermist jongetje ongedeerd terug gevonden werd. De brandweer was namelijk al aan het dreggen en prikken geslagen aan de Losplaatsweg. Met groot materieel was er uitgerukt en duikers en brandweermannen waren in een nieuw grachtje bij een nieuwbouwwijk aan het zoeken. Dat kon gelukkig gestaakt worden. De buurtbewoners haalden ook opgelucht adem. Meerdere omwonenden gaven aan het gevaarlijke grachtje al lang bij de gemeente aangekaart te hebben, zonder resultaat. De gemeente was niet bereikbaar voor commentaar omdat ze dicht zijn.

5 REACTIES

  1. Dit heb ik al twee jaar geleden aangegeven het gaat een keer mis gelukkig deze keer niet maar zoiets boud men niet in een dorp levensgevaarlijk .Maar de heren die dit bedenken hebben zeker geen kinderen en nog wat als het warm word gaat de sloot nog stinken ook want er is helemaal geen doorstroming al het vuil en kroost hoopt zich op wat zijn dat voor mensen die dit op papier zetten.

  2. Gisteren is voor de 2e keer in een week een poes verdronken in de gracht. Het toont wel aan hoe belangrijk het is de gracht veiliger te maken. Nu is het alleen nog wachten op de juiste reactie vanuit de gemeente.

  3. Aan de zijkant net boven de waterlijn een hardhouten rand maken waar dieren op kunnen klimmen. De dakgoten van de huizen er op aansluiten voor wat betere doorstroming.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in