CDA Teylingen: discussie over toerisme in de streek

Teylingen – In de Voorhoutse Tulperij organiseerde het CDA Teylingen donderdag een bijeenkomst over toerisme in de Duin-Bollenstreek.

Na een rondleiding voor de ca. 50 belangstellenden door Daan en Anja Jansze gaf ondernemer en lokale kandidaat voor het Europarlement Theo Alkemade zijn visie op de toekomst van Europa. Daarna volgden een presentatie door Marti van Beek, auteur van de Duin- en Bollenstreekreisgids, een interactieve quiz en een discussie over de lasten en lusten van het toerisme in de Bollenstreek. Toeristen realiseren zich vaak niet dat de bollenvelden de broodwinning zijn voor de kwekers.

Een van de conclusies was dan ook dat meer toeristen goed is voor de regio, maar dat enige spreiding en voorlichting in de landen van oorsprong belangrijk is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in