Cultuur centraal in Hillegom

Foto's Eric-Jan Geertsen

Hillegom – Wethouder Fred van Trigt heeft zaterdag in het gebouw van de Kulturele Raad het evenement Cultuurbeleving Hillegom officieel geopend.

Organisaties die zich in Hillegom bezig houden met cultuur in de breedste zin van het woord presenteerden zich aan het publiek. Dat gebeurde in stands in en om het gebouw, maar ook met optredens. Afgetrapt werd door de peutergroep van Danspas. Maar ook leerlingen van de Hillegomse Muziekschool lieten van zich horen, net als Morgaine van The Voice Kids. Cursisten en leden van de Open Atelier Groep exposeerden en er waren diverse demonstraties.

Uiteraard waren ook de vrienden van Oud Hillegom aanwezig met informatie over Oud Hillegom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in