Daltonschool Hillegom naar finale filmfestival Unicef

Foto: SHe Fotografie

Hillegom – Daltonschool Hillegom deed dit jaar voor het eerst mee aan het Kinderrechten Filmfestival. Groep 6 had een filmpje gemaakt, waarmee ze naar de voorrondes in Den Haag mochten. Daar hebben zij het finaleticket gewonnen voor de grote finale in Tuschinski in Amsterdam. Meer dan 400 bovenbouwleerlingen zagen woensdag hun eigen film voor het eerst op groot scherm in Pathé Buitenhof. Met de hele klas maakten ze zelf een film voor het UNICEF Kinderrechten Filmfestival. De zelf bedachte en gemaakte films gingen over leven in vrede en vrijheid. Na acht verschillende films, maakte de jury, bestaande uit o.a. Klaasje van K-3 en de 13-jarige kinderminister Mariam Yousfide, bekend dat Daltonschool hillegom naar de finale op 28 juni.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in