Directeur Huis ter Duin te gast op uitblinkerslunch van koningspaar

Copyright: RVD/Jeroen van der Meyde

Noordwijk – Stephan Stokkermans, directeur van Huis ter Duin, was donderdag te gast op de uitblinkslunch van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima. Er waren 28 genodigden die recentelijk een prijs of andere onderscheiding ontvingen voor hun prestaties in uiteenlopende sectoren zoals kunst & cultuur, media, wetenschap, sport en bedrijfsleven. Stokkermans was uitgenodigd als hotelier van het jaar. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima willen door het aanbieden van een lunch hun erkenning en waardering uitspreken voor de mensen die een bijzondere prestatie hebben geleverd. Andere gasten waren onder anderen Ajacied Matthijs de Ligt, radioman Willem van Kooten, shorttrackster Suzanne Schulting en Ronnie flex.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in