Dirk Kuyt Foundation biedt aangepaste sporten een prachtig podium

Foto: Richard van Egmond

Noordwijk – Voor de derde keer in successie werd donderdag de Dirk Kuyt Foundation Kampioenendag georganiseerd. Dat gebeurde op sportpark Duinwetering. Centraal stond de aangepaste sport. Op het veld, in de zaal en in zwembad BinnenZee werden 20 aangepaste sporten gedemonstreerd. Doel is om mensen mee te laten doen en zo integratie op het sportveld te stimuleren. De kampioenendag werd georganiseerd in samenwerking met tien Nederlandse Sportbonden. Honderden bezoekers maakten kennis met de diverse sporten. Verder waren er inhoudelijke sessies over mode en voeding. En uiteraard wilden velen een selfy met Dirk Kuyt of werden ze door hem als kampioen gehuldigd. Ook wethouder Sjaak van den Berg was daar bij. Als kers op de taart trad Frans Duijts op.

Onderstaande foto’s zijn van Richard van Egmond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in