Draagvlakmeting ondernemersfonds verlengd

Noordwijk – De gemeente Noordwijk verlengt periode van de draagvlakmeting over het ondernemersfonds Noordwijk.

De stembiljetten werden begin mei verstuurd. Oorspronkelijk konden stemgerechtigden tot 26 mei een stem uitbrengen. Gebleken is dat niet iedereen die mocht stemmen een stembiljet heeft ontvangen. Daarom is de stemperiode verlengd tot 11 juni. Eigenaars en gebruikers van een niet-woning die nog geen stembiljet hebben ontvangen, kunnen dat melden via draagvlakmeting@noordwijk.nl.

Elke stemgerechtigde kan maximaal één stem voor of tegen het ondernemersfonds uitbrengen. Een ondernemersfonds wordt pas ingesteld als tenminste 30% van de stemgerechtigden stemt en er een 2/3 meerderheid voor is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here