Energiecoaches kunnen aan de slag in Hillegom, Lisse en Teylingen

Hillegom/Lisse/Teylingen – Tweeënveertig inwoners ontvingen donderdag het certificaat van hun opleiding tot energiecoach. De certificaten werden uitgereikt door de wethouders van de drie gemeenten Karin Hoekstra, Jeanet van der Laan en Rob ten Boden tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Proeverij in Lisse. De energiecoaches zijn vrijwilligers die hun dorpsgenoten kunnen helpen bij verduurzaming van hun woning. Zij kennen de mogelijkheden en zijn op de hoogte van de beschikbaarheid van subsidies. Er kan contact met hen worden opgenomen via [email protected]. De gemeentes gaan inwoners ook actief benaderen om hen te wijzen op de beschikbaarheid van de coaches.

Wethouder Van der Laan van Lisse reikt certificaat uit.
Wethouder Ten Boden van Teylingen reikt certificaat uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in