Evenement cultuurbeleving laat breedte Hillegomse cultuur zien

Dansdesign treedt op tijdens het evenement.

Hillegom – Wethouder van cultuur, Fred van Trigt, zal zaterdag 25 mei het evenement Cultuurbeleving Hillegom openen. Het evenement in de Kulturele Raad biedt alles wat cultureel Hillegom te bieden heeft en meer. Er zijn werken te zien van cursisten van de Open Atelier Groep en optredens van de Hillegomse Muziekschool, Dansdesign, Sportschool Aarts, SportPlaza, duo Jazzam en Morgaine van The Voice Kids. Ook zijn er diverse demonstraties, waaronder boogschieten. De Buurtsportcoaches zijn aanwezig. De Speel-o-theek staat er met oud-Hollandse spelen. De Stichting Vrienden van Oud Hillegom is present met een stand. Tijdens dit evenement zijn er ook kraampjes met design, fashion, beauty en health.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in