Fietsende senioren naar Vogelenzang

Warmond – Leden van de Seniorenvereniging stappen in het fietsseizoen met enige regelmaat op de pedalen. Donderdag was het weer zo ver. Het gezelschap verzamelde zich bij het ooievaarsnest en fietste tegen de wind in, via Lisse en Hillegom naar station Vogelenzang. Daar werd een gezellige koffiepauze gehouden. Voor velen met appelgebak, met slagroom. De terugweg ging voor de wind via de Loosterweg achter Keukenhof langs. De tocht stond onder leiding van een nieuwe routeplanner annex begeleider, Pieter Diemel. Hij volgde dit jaar Chris Zwetsloot op, die de fietsers jarenlang langs de mooiste plekken in de omgeving leidde.

1 REACTIE

  1. Was een leuke en afwisselende tocht. Eerst dwars door de dorpen, gezellige koffieplaats en daarna rustig met de wind mee door de bollenstreek. Alle lof, Pieter! Tot de volgende keer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in