Fluks weet weer niet te winnen

Noordwijk – Na de winst van vorige week tegen SDO ging het korfbalteam van Fluks met een goed gevoel de wedstrijd in tegen WWSV uit Wijdewormer. Winst zou resulteren in aansluiting bij de middenmoot, terwijl verlies zou betekenen dat WWSV Fluks zou passeren op de ranglijst. Er werd verloren met 12-15.

In de eerste minuten van de wedstrijd werd al duidelijk dat het een fysieke wedstrijd ging worden en dat Fluks niet de scherpte had die het vorige week had. Omdat ook WWSV aanvankelijk veel moeite met scoren had kon Fluks (dankzij goede scores van Maurits van der Vos en Wouter Westgeest) gelijke tred houden met een 9-9 in de rust tot gevolg. In de tweede helft maakte Fluks verdedigend fouten en kon WWSV een beslissende voorsprong pakken. In de eindfase konden de Noordwijkse korfballers de wedstrijd niet meer ombuigen, zodat de winst voor WWSV was (eindstand 12-15). De scores van Fluks kwamen op naam van Maurits van der Vos en Wouter Westgeest (beiden 4 treffers), Willemiek van Duijn (2), en Marlou Passchier en Martijn van Leeuwen (beiden 1).

Volgende week krijgt Fluks kans zich te revancheren tijdens de lastige uitwedstrijd tegen Oosterkwartier uit Haarlem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in