Fluks wint van SDO

Hillegom/Noordwijk – Het korfbalteam van Fluks trad zaterdag aan tegen SDO uit Hillegom, de ploeg waar in de laatste zaalwedstrijd tegen gelijk werd gespeeld. Fluks speelde met de vaste namen, met invaller Joek Kwakernaak uit de A1.

Op een zonnig sportpark opende Fluks de score met een strafworp van Maurits van der Vos. SDO reageerde in de tegenaanval en bracht de score op 1-1. Beide ploegen wisten daarna op en neer de korf te vinden, waardoor de 1e helft gelijk opging.  Vlak voor de rust bracht invaller Wouter Westgeest de score op 6-5 met een benutte strafworp. Fluks kwam sterk uit de kleedkamer en vergrootte de voorsprong met een vrije bal van Willemiek van Duijn. De tegenstander bleef echter ook scoren, waardoor de wedstrijd met tussenstanden van 8-8 en 10-10 spannend bleef. De ploeg uit Hillegom scoorde daarna waardoor Fluks tegen een achterstand aan keek. Een aantal tactische wissels van coach Enrico Mud gaven Fluks meer zekerheid in de ploeg, waardoor de achterstand weggewerkt kon worden door topscoorder van der Vos. Westgeest besliste de wedstrijd in de slotfase met twee schoten, waardoor Fluks met 13-11 de wedstrijd won.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in