Formule 1 in Zandvoort biedt kansen voor Noordwijk

Noordwijk – De terugkeer van Formule 1-wedstrijden naar Zandvoort biedt kansen voor Noordwijk.

Geschat wordt dat de races zo’n 200.000 bezoekers trekken en die kunnen niet allemaal in Zandvoort worden ondergebracht. Dan bieden de hotels, maar ook pensions, campings en bungalowparken in Noordwijk soelaas. De verwachting is dat de hotelprijzen zullen stijgen op de datum van de Grand Prix. Daarnaast is de verwachting dat ook de winkels, restaurants en cafés in Noordwijk een graantje zullen meepikken van het Formule 1-circus.

Wethouder Roberto ter Hark wil met Zandvoort om de tafel om te praten over de toegangswegen, fietspaden en het openbaar vervoer.

2 REACTIES

  1. Weg met Zandvoort , bizar in deze tijd wat betreft milieu, en het is al te druk in onze streek. 1,5miljoen bezoekers alleen al met Keukenhof

  2. En wij moeten onze auto laten staan .Maar als ze geld zien kan er alles .Laat een bus dienst over het strand rijden er rijden toch al zat auto’s op het strand .Maak eerst de fietspaden in Noordwijk maar een schoon dan worden ze zeker een halve meter breder .mnr Ter Hark.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in