Hotspots Hillegom transformeren

Manege gesloopt (Foto: Willem Hogenkamp)

Hillegom – Belangrijke plekken in Hillegom ondergaan op dit moment een gedaantewisseling. Het parkeerterrein aan de noordkant van de Hoofdstraat wordt op dit moment opnieuw ingericht. Ze zijn druk bezig met de bestrating. Iets verderop is het een grote, kale vlakte in het Van Nispenpark. De afronding staat gepland in december van dit jaar en dan is Hillegom een fraai park rijker met daarin het Beatles-monument. Weer wat verderop is een veelbesproken gebouw eindelijk gesloopt. De oude manege is niet meer, wat rest zijn hoopjes steen nadat de sloper zijn werk heeft gedaan. De manege moest verhuizen naar de Vosse- en Weerlaner polder vanwege woningbouw in het kader van het plan Vossepolder.

Bestraten bij Hoofdstraat. (Foto: Willem Hogenkamp)
Van Nispenpark nog een kale vlakte (Foto: Willem Hogenkamp)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in